طریق فلاح

مباحث معرفتی ، بصیرتی ،قرآنی ، اجتماعی و...

مباحث معرفتی ، بصیرتی ،قرآنی ، اجتماعی و...

بسم الله الرحمن الرحیم
با نام و یاد خداوند حاضر و ناظر این بلاگ جهت ترویج و تبلیغ مباحث معرفتی و بصیرتی ایجاد شده است امیدوارم که مفید فایده باشد

خدایا چنان کن سر انجام کار
تو خوشنود باشی و ما رستگار

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۳ فروردين ۹۵، ۲۲:۱۲ - طاها میرویسی
    :)

آسیب به ۱۰۷ قسمت بدن با دروغ گفتن

دوشنبه, ۳۱ فروردين ۱۳۹۴، ۰۸:۴۱ ق.ظ

آسیب به ۱۰۷ قسمت بدن با دروغ گفتن

 
یک کار‌شناس روان‌شناسی گفت: لرزش دست و تغییر رنگ چهره و صدا، اختلال در تمرکز، وجود آدرنالین خون، تشدید استرس و اظطراب، و مهتر از همه کم ارزش شدن جایگاه فرد پیش خودش از علائم شایع دروغ گفتن است.
آسیب به ۱۰۷ قسمت بدن با دروغ گفتن
محمدرضا میثاقی درباره دروغ گفتن برخی افراد گفت: ریشه دروغ ترس از دست دادن وکم بودن امتیازات شخصیتی فرد است و اساس دروغ گفتن به طور معمول کمتر بودن و دیده شدن فرد است و این در حالی است که فرد در پی به دست آوردن چیزی به طور آسانی از ر اه تقلب است.

این روان‌شناس درباره دروغگویی و عوارض آن در بدن اظهار کرد: بدن انسان بر اساس صداقت طراحی شده است و مطالعات نشان داده است وقتی انسان دروغ می‌گوید ۱۰۷ قسمت بدن واکنش و آسیب می‌بیند که لرزش دست و تغییر رنگ چهره و صدا، اختلال در تمرکز، وجود آدرنالین خون، تشدید استرس و اظطراب، و مهتر از همه کم ارزش شدن جایگاه فرد پیش خودش از علائم شایع دروغ گفتن است.

وی گفت: وقتی یک تفکر تقلبی یا‌‌ همان دروغ وارد مغز می‌شود، چیزی حدود ۶ میلیارد سلول‌های عصبی باید با تفکر دروغین خودشان را هماهنگ کنند که این واکنش بدن را به همراه دارد.

میثاقی دروغ گفتن را در افرادی که شخصیت وشان بالایی ندارند بیشتر دانست و افزود: دروغ گفتن در هر شغل و شخصیتی می‌تواند شکل بگیرد اما در کسانی که شخصیت‌ والایی ندارند بیشتر است و به نوعی می‌خواهند با دروغ گفتن برای خود جایگاهی در نزد دیگران پیدا کنند و بیشتر مورد کانون توجه افراد قرار بگیرند.

این روان‌شناس توصیه‌ای به والدین درباره دروغ کودکشان کرد و گفت: مطالعات علمی نشان می‌دهد که بین سنین ۳ تا ۷ سالگی بچه‌ها تخیلاتشان را می‌بینند و دروغ می‌گویند که توصیه ما این است والدین نباید آن‌ها را دروغگو خطاب کنند و یا با آنها برخوردی داشته باشند.

وی از والدین خواست تا در جلوی فرزندان خود دروغ نگویند و آثار دروغ گفتن را اینگونه اظهار کرد: براساس بررسی ها، بچه‌ها توانایی تقلید چهره منفی والدین را دارند حال اگر والدین در مقابل کودک ۵ ساله دروغ بگویند این در ذهن کودک می‌ماند و در آینده ممکن است به طور ناخودآگاه فرد به همسرش دروغ گوید که این ریشه در کودکی فرد داشته است.

کار‌شناس ارشد روان‌شناسی عمومی رابطه محیط کار در دروغ گفتن را بی‌تاثیر ندانست و افزود: سعی کنیم شرایط دروغ گفتن را از بین ببریم و در واقع پیشگیری کنیم. به طور مثال آقایی که شغلش ارتباط با قشر خانم است ممکن است از سوی همسرش بیشتر کنترل یا مورد سوال و جواب قرار گیرد که در اینجا توصیه می‌کنیم آقا ذهنیت همسرش را نسبت به شغلش آگاه و شفاف سازد تا زمینه دروغ گویی پیش نیاید. و خانم هم ر یشه و علت دروغ گفتن مرد را بیابد که آن را رفع کند.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۱/۳۱
عبد الله پورفلاحیان کوه کمری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">